Хилда Казасян изживява най-големия кошмар в живота си. Само за няколко седмици тя изгуби най-любимите си хора на света, които не желаят да чуят повече за нея.

В края на миналата година Пламен Иванов сложи окончателно край на връзката си с арменката, след като се залюби с друга жена. Така съдбата си го върна на Хилда, която по същия начин отмъкна бизнесмена от тв водещата Валя Войкова преди малко повече от 10 години.

След раздялата обаче Казасян получи още по-тежък удар. Собствената й дъщеря застана на страната на бившия си пастрок. Надя била изключително близка с Пламен, който по време на връзката си с Хилда й обръщал много повече време, отколкото собствената й майка. Така момичето се привързало към него и обвинявало певицата за раздялата им.

Хилда Казасян трябва да е благодарна на Пламен Иванов, че през всичките тези години той я носеше на гърба си във финансов аспект. Като посредствена джаз певица, тя не припечелва кой знае колко. Основните й доходи са от общия й бизнес с Пламен. Двамата държат ресторант на пъпа на София.

Хилда нищо не разбира от ресторантьорство, докато Иванов цял живот с това се е занимавал. Двамата се запознават именно в негово заведение в Созопол през 2013 г.

Всички, които познават добре 53-годишната арменска певица, твърдят, че зад широката й усмивка се крие една злобна и самовлюбена жена, която се мисли за аристократка, а истината е съвсем друга. Затова нищо чудно, че нито един мъж досега не успя да я изтърпи. Актьорът Чочо Попйорданов, който днес е покойник, се разведе с нея. След това бащата на дъщеря й я заряза бременна. Сега и Пламен Иванова й би шута.

Източник: Crimesbg.com