Евгени Генчев и Валерия Георгиева са заедно, ама друг път (перифразираме култовата реплика от наш стар детски филм - тате ще ми купи колело, ама...). Всъщност шегата е малко неуместна като се има предвид, че в случая има наранен и това е Евгени.

Пианистът, който след дълъг размисъл в "Ергенът" избра кучкарката от Плевен за своя спътница в живота и постави на пръста й мечтания от 25 участнички годежен пръстен, днес е отритнат като куче. Тоест не като куче, а като човек, защото знаем, че Валерия кучета не отпраща...

Безцеремонна: Тези СНИМКИ на Валерия Георгиева запалиха мрежата, а и... къде й е годежният пръстен?! (ВИЖ ГИ ТУК)

Последните снимки на плевенчанката буквално запалиха мрежата, защото на тях се вижда как тя си живее животеца и се забавлява с дружките си от формата, които реално й се оказаха по-скъпи от Евгени. Генчев подозираше това още в имението в Бодрум, но тя успя да го заблуди и да си издейства мястото на финала. Чисто его, не любов.

Безцеремонна: Тези СНИМКИ на Валерия Георгиева запалиха мрежата, а и... къде й е годежният пръстен?! (ВИЖ ГИ ТУК) - Снимка 2

Доказателство за това е и най-важното, а именно - де го пръстенът на ръката на Валерия?! Евгени го избираше с толкова любов и много внимателно, за да я зарадва, а тя... Къде го дяна Валерия?!

Някои се избъзикаха, че видиш ли, продукцията си взела бижуто след снимките, но това не е вярно. Чисто и просто Георгиева го е свалила, защото вече не е годеница на Генчо. Дано момчето случи на друга, този път наистина подходяща.