Кипърката Християна Лоизу, която стана известна преди 9 години, когато спечели четвъртия сезон на „Х Фактор” у нас, си прави твърде евтина и опасна реклама. Тя използва първата си бременност като средство за пиар, което е много жалко.

По-жалкото обаче е, че рискува живота на рожбата си, за да припечели някой лев. В случая го прави за 500 лв. на седмица, което изглежда наистина много малко, но тази година Маги Халваджиян е стеснил разходите.

Рискът за плода идва от там, че понякога на Хриси й се налага да танцува здраво, а това може да доведе по подхлъзване, препъване или друго опасно за зародиша нещо. Така например снощи Лоизу се скъса от танци в ролята на рапъра Ъшър, а накрая се оказа, че е било напразно, защото обра най-ниския вот.

Според слуховете бащата на бебето на кипърската певица бил бесен, че тя рискува здравето му. Дори искал да я накара да се откаже от шоуто, но Християна не е търсена певица и ангажиментите й са твърде малко, затова не искала да изпусне хонорара от „Капките”, колкото и нищожен да е той за света на шоубизнеса.

Все още не се знае от кого е бременна Хриси. Тя си пада малко шавлива, след като за няколко години смени няколко гаджета. Първо беше с оперен певец, после с известния онлайн репортер Боби от „Стар репортерс”, а сега чака бебе от някого другиго.

Източник: Crimesbg.com