Златка Райкова е сред най-развр@тните жени в България и това е добре известно на всички. Факт е, че половината мъже в София са я „минали” поне по веднъж.

От 10 години насам бившата плеймейтка се опитва да изчисти името и миналото си, но същността й продължава да бъде като на евтина уличница. Това пролича дори на сватбата й.

Злати най-безцеремонно се появи в огромна бяла рокля с много, много широко деколте. Гърдите й постоянно се тресяха при най-малкото й движение и създаваха впечатление, че ще изскочат навън всеки момент.

Няма лошо, ако след гражданския брак с Карен не бяха пристъпили към църковния. Златка пристъпи прага на църквата във вид на актриса от филми за възрастни, играеща ролята на булка. Полуголите сцени продължиха пред самия свещеник, изглеждайки така, сякаш булката се опитва да го прелъсти, което е нелепо, разбира се.

Райкова обаче няма срам и го е доказала отдавна. Толкова много мъже са я „минали”, че дори се засече случайно с един от тях в „Биг Брадър” преди 5 години. Това беше Боби Ръгбиста, с когото тя излъга, че не е била.

Между другото, Златка постоянно се опитва да си промени миналото, но без успех, защото фактите са си факти. След сватбата тя дори е подала заявление за смяна на фамилията и ще вземе тази на съпруга си – Хачатрян, надявайки се, че така ще спрат да я мислят за лека жена. Уви, само с едно име не става.

Източник: Crimesbg.com