Вдовицата на Стефан Шарлопов продължава да му пилее парите по най-унизителния за него и хората, които го обичаха, начин. А именно по мъже, при това винаги по-млади от нея.

Бояна е на 47 г. и макар да не й личат натрупаните години, пада много ниско с постоянни младоци в леглото си. След като няколко години се наслаждаваше на ласките на шофьора си, когото издържаше и глезеше по всевъзможен начин, сега се е прехвърлила към 36-годишно „хипи”.

Младокът се казва Стефан Стефанов, което е ирония на съдбата, защото е съименник на покойния й съпруг. Бояна обаче и в тази своя връзка парадирала с парите си и се опитвала да командва мъжа до нея. Може би затова все си избира по-млади от нея, откакто е вдовица. В случая Стефан бил с приключенски дух и обичал много да пътува с нейните пари.

Излагацията на Шарлопова обаче е огромна. Най-важното тук е, че тя демонстрира абсолютен непукизъм. С парите, които покойният й съпруг е спечелил с труд, тя плаща на знайни и незнайни господа да й се изреждат като на някоя уличница.

Припомняме, че Стефан Шарлопов умря в съня си преди 6 години. Оттогава с фирмите му се разпореждат съпругата му и голямата му дъщеря, като двете са си раздепили целия му бизнес.

Източник: Crimesbg.com