Спряганата за гадже на Кирил Петков-Лена изненада с постъпката си

Лена Бориславова, която бе забъркана в любовна афера с екс премиера, направи нещо невероятно.

Тя отново се е върнала при годеника си Мирослав Иванов.Преди дни шавливата бивша говорителка на Петков била на гости на родителите на Миро в родния Ямбол.

Според местните тя била посрещната от свекърва си и свекър си, като преди това отношенията им били силно влошени.

Тези, които познали юристката, били шокирани от нейното присъствие и топлото й отношение с Миро.За последно Лена се появила в Ямбол при откриването на официален офис на „Продължаваме промяната“, но и тогава тя и свекърва й Димка били на огромно разстояние идна от друга и си мятали не особено ласкави погледи.

След като стопили ледовете с Миро и родителите му, Лена демонстрирала огромната си обич към годеника си и в столицата. Двамата били засичани да се гушкат  и целуват в центъра, както и в столични молове.

Столичани били изумени от непукизма на Лена Бориславова. Само преди месеци скандален клип, на който Кирил Петков я  опипва по задницата, предизвика възмущението на хората. Докато бе в политиката, от която се отказа доброволно при последните избори, брюнетката бе свалила и огромния си годежен пръстен от Мирослав. Сега обаче отново се пери с него, като не спира да сипе всеки ден във Фейсбук блудкави слова и клипчета колко много обича годеника си и колко е щастлива с него, потресени са в социалните мрежи.

Източник: Ретро