Шампионът на „Сървайвър“ Благой Георгиев не практикува писанията в Библията, в която толкова много се кълне. Истината за него е много по-различна от медийния му образ.

Благо Джизъса по телевизията стои вечно усмихнат, опитващ се да се хареса на хората. Зад кадър обаче е високомерен и арогантен, забелязаха наши читатели, срещнали бившия футболист на живо. Освен това бил и много стиснат. По заведенията искал да му върнат рестото до стотинката.

Това, че Благо не е с доброто сърце, с което се изкарва, личи и от факта, че той възнамерява да заведе съдебно дело срещу майката на четвъртото му дете Златка Райкова. И то в момент, в който бившата плеймейтка си има достатъчно грижи, защото роди втория си син само преди месец и сега е по майчинство.

Причината, поради която Благой ще съди Златка, е твърдението й, че по време на връзката им е издържала него и децата му. Той категорично отрича да е във фалит, както се тиражира от доста време насам.

Джизъса бил бесен на Злати, че очерня така медийния му образ. Истината обаче е, че той отдавна сам се очерня.

Недопустимо е в продължение на 5 години да не намериш време да отидеш до Русия, за да видиш сина си Елай. Детето даже не знаело кой е татко му и възприемало за баща втория мъж на Есмер, което наистина е изключително неприятно.

Твърденията на Благо на финала на „Сървайвър“, че всичко прави за децата си, са едни приказки, хвърлени във въздуха. Фактите говорят друго.

Източник: Crimesbg.com