Цветелина Петрова има своите дивиденти от това, че направи семейство с Кристиян Талев. Има две деца от него и не се налага да работи. Отношението към нея обаче не е на ниво.

Тъй като Криско носи всички пари в семейния бюджет, той определя какво ще се случва вкъщи. Цвети не спира да чисти, защото имала фобия към мръсотия, а рапърът не я облекчава ни най-малко.

Криско е милионер, тъй като жилището, в което живее с Цвети и децата им, струва 2 млн. лв. Това обаче не му пречи да се стиска за чистачка. Рапърът оставял жена си да чисти усилено от сутрин до вечер, вместо да наеме външен човек, който да върши това срещу заплащане.

Макар да е милионер, на рапъра му се носи славата на много стиснат човек. Той не обичал да дава пари за неща, които могат да минат безплатно. Затова оставял Цвети да чисти като луда и едновременно с това да се грижи за две малки деца.

През това време Криско изкарвал големите пари, но не е тайна, че хората като него изкарват пари, забавлявайки се. Той изпълнявал няколко песни в някой клуб и после сядал и се запивал с приятели.

Всичко това се случва, след като Цвети пожертва кариерата си заради него и направи много компромиси. Тя се отказа да бъде стюардеса, за да бъде постоянно до Криско. Освен това се отказа да емигрира, както възнамеряваше преди да се запознае с рапъра.

Егоизмът на габровеца обаче не му позволява да види, че тази жена не заслужава подобно патриархално отношение. Освен всичко друго тя е и много по-красива от него.

Криско обаче бил на мнение, че като е маниачка на тема чистота, да си чисти сама. Според него той не бил длъжен да дава излишни пари за фобиите на жена си.

Цветелина се оприличавала на Монк от едноименния американски сериал. Тя прекарвала в часове с прахосмукачка и метла в ръка, а мъжът до нея не иска да си мръдне пръста, за да я улесни поне малко.

Източник: Уикенд