Софи Маринова може би няма и две мозъчни клетки, което е причината да прави всичко спонтанно и без да се замисля. Тя е като животните, не мисли изобщо и не й пука кого може да нарани с действията си.

В случая наранява жестоко една млада жена. Това е съпругата на небезизвестния Диджей Валтер, който работи със Софка. От години младият мъж задоволява сексуално ромската перла на родната чалга и това е обществена тайна.

Връзката им е на цели 5 години. Жена му била наясно какво се случва зад гърба й, но се надявала, че ако му роди дете, той ще спре да й изневерява. Нищо подобно обаче. В момента диджеят чака бебе, но продължава да мачка чаршафите с изпълнителката на „Бели ружи“.

Софи е имала интимни отношения с Валтер още по време на връзката си с Гринго, докато той беше в затвора. Това е основната причина той да я спука от бой няколко пъти, след като излезе на свобода.

Близките на диджея не одобрявали връзката му с певицата. Първо, защото това съсипва жена му, която на всичкото отгоре е и бременна. И второ, защото рискува брака си заради една 50-годишна жена, която спи с много мъже.

На съпругата на Диджей Валтер й писнало от униженията, на които я подлага и възнамерявала скоро да му бие шута, като дори нямало да дочака раждането.

Източник: Crimesbg.com