Изминаха цели 16 години от униженията, които Стефан Николов причини на жена си Росица, но очевидно той продължава да й причинява нещастие. Това стана ясно на Коледа, когато бившият тв водещ й причини най-лошото.

Стефан остави Роси сама на най-светлия християнски празник. Дъщеря им Никол е празнувала с него и семейството и приятелите на Гала, докато майка й е изживявала истинска самота у дома.

17-годишното момиче на всичкото отгоре било в отлични взаимоотношения с мащехата си Гала и не вярвало на приказките на майка си за нея. Никол по-скоро вярвала на баща си, че тв водещата не е разбила никакво семейство.

Както е известно, Гала и Стефан от години твърдят, че са започнали връзката си едва след разводите си – тя с Косьо Будев, а той с Росица. Нещо, което се оказа лъжа.

Истината е, че те са били любовници, преди да напуснат половинките си. Никол даже е била само на 4 месеца, когато баща й е започнал да изневерява на майка й.

Стефан обаче обрисува съвсем друга картина пред щерка си и тя му вярва, защото още е доста малка и най-вероятно й харесва да има известна мащеха.

Момичето вече е достатъчно голямо, за да избира при кого ще празнува. Подвластна на манипулациите на баща си, 17-годишната тийнейджърка е избрала да е с него на Коледа.

Източник: Crimesbg.com