Азис за пореден път доказа подлата си същност и огромния си егоизъм, подплатен с егоцентризъм. Изпълнителят на „Хабиби” мърсува най-нагло с женен мъж с дете, като по този начин разбива семейството му.

Въпросният мъж се казва Веселин Великов и е културист. Запознал се е с Веско на работното му място, тъй като той работи като фитнес инструктор и е именно такъв на чалгаря.

Веско винаги е бил хетеросексуален, като съпругата му е от направените „кифли” и има фризьорски салон. Двамата имат и малко дете.

Културистът обаче най-вероятно се е подвел по славата, която ще придобие чрез Азис и затова е започнал да го „оправя”. В същото време Азис бил възхитен от мускулите му и от уменията му в леглото.

Заради огромната доза време, която културистът прекарвал с Азис, у дома започнал да отсъства все повече. Това се отразявало негативно на бащинството му и на съпружеските му задължения. Тъй като се връщал изтощен от Азис, все по-често отказвал секс на жена си, което я съсипвало.

Ромският славей на българската чалга изобщо не се притеснявал, че разбива брака на мъжа  до себе си, а мислел само как да му поеме „инструмента”, който бил доста голям. Кралят на чалгата винаги е бил безскрупулен. Иначе нямаше да стигне дотук.

Източник: Crimesbg.com