Сузанита се канеше да покори цяла България, а се случи нещо съвсем различно. Един обикновен спортист я покори, направи й бебе и избяга.

Това стана ясно през последните часове, когато се разбра, че Сузи вече не е с Марк Славов, който е баща на сина й Матиас. Той я е напуснал с бебе на ръце и я е оставил да се оправя сама, а тя е само на 20 г.

Положението на бившата певица е много сложно, защото няма и пари, с които да изхранва детето си. Баща й сне ръце от нея и не иска да чува нито щерка си, нито да вижда внука си. Дъщерите на Орхан Мурад от първия му брак, които се явяват полусестри на Сузанита, също не искат да я видят, Единственият човек, на когото Сузи може да разчита, е майка й Шенай, но и тя е зле с парите, след като Орхан се погрижи да не вземе нищо от развода им.

В последните дни Сузанита се държала като просякиня. Звъняла на приятели и познати да ги моли за пари назаем, но всички отказвали. Затова младата майка решила да си намери богат мъж и затова обогатила профилите си в социалните мрежи с нови снимки, надявайки се някой платежеспособен чичко да я забележи, което е характерно за една жрица на любовта.

Източник: Crimesbg.com