Никола не смята, че има вина за провалената любов между него и Емануела

Любовният живот на Емануела е водеща тема през последните седмици, защото наскоро самата певица обяви, че има любим до себе си. Това обаче не е бившият й съпруг и двамата продължават да са на нож. Новината за новата изгора на фолк дивата не се приема никак добре от Никола, който сякаш още не е превъзмогнал Емануела. Нещо повече. Мъката от развода си той я е превърнал в агресия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316196" align="alignright" width="300"]Емануела все още не е забравена от Никола Емануела все още не е забравена от Никола[/caption]

"Много ме нарани. Заради нея се скарах с родителите ми. Цяла година не си говорих с майка ми. Имах проблеми с приятели. И всичко това заради Емануела. Може да се каже, че тя провали живота ми, тъй като преди нея бях позитивен човек, а след нея оставих много развалени отношения с близки хора." - споделя Никола Стоянов.

Мнението на самата Емануела относно техния брак е повече от лошо. Певицата твърди, че причината за развода са постоянните залитания на Никола по други жени. Освен това в него се криела и доста агресия, която понякога избива. Емануела определя Никола като най-голямата си грешка. Тя дори му даде огромна популярност, тъй като вдигна сватба с него в базата на "Къртицата". Само след 4 месеца обаче всичко между тях приключи.