Финалът на "Ергенът" вече тропа на вратата, а довечера ще разберем имената на двете победителки, които успяха да ликвидират останалите 23 кандидатки и да останат с пианиста до самия край. В момента в имението са три от момичетата - Валерия Гергиева, Елена и Микаела, но една от тях ще бъде изпъдена от Генчев на метри от заветния финал.

И тази, която няма да получи мечтаната си роза довечера, макар с цялото си същество да вярваше, че това ще се случи, е... Микаела. Да, хубавата Мика, с която Евгени уж имаше химия и опасна близост, ще бъде ударена право в сърцето и в началото няма да асимилира какво се случва.

Беше си повярвала, че ще е на финала, но Евгени я изпъди! (ето коя си тръгва с реки от сълзи довечера - СНИМКИ)

"Мика вярваше, че на финала ще трябва да се бори с Валерия и беше убедена, че Елена ще си отиде на полуфинала. Очевидно бе, че между нея и Евгени има по-голяма химия, отколкото между него и Елена, но... само той си знае как и защо избира. Истината е, че Микаела беше страшно разочарована", издават източници от кухнята на формата.

Мика така си повярвала, че ще бъде семейство с Евгени Генчев, особено след като го запозна с цялото си семейство, дори с доведения си баща, когото обожава, че седмици след това страдала и не успявала да се примири с мисълта.

"Това не му е хубавото на подобен род предавания - оставят разочарования в повечето хора, които влизат в тях, за сметка само на един или двама", коментират в нета.