Димитър Бербатов отново демонстрира, че е щастлив в личния си живот! Той публикува снимка с Деа и трогна своите почитатели в мрежата!

Голямата радост на Димитър Бербатов отново излезе наяве. Футболистът напомни какъв добър баща е със снимка на себе си и дъщеря му Деа зад него. Думите на Митко във Facebook са доста трогателни и умилиха феновете му. Бербатов пише как разказвал на детенцето за футбола и как вкарал гол в последния си мач, но Деа отсякла да я остави, понеже играе на компютърна игра.

[caption id="attachment_310563" align="alignright" width="225"]Dimitar Димитър Бербатов трогна Facebook, споделяйки случка с Дея[/caption]

Очевидно "крушата не пада по-далече от дървото" важи напълно в семейство Бербатови. Самият Митко е голям фен на всякакви игри на компютъра и го е казвал неведнъж. Като съвсем млад, по време на престоя му в ЦСКА, той прекарваше пред компютъра всяка своя минута извън терена. Виждаме, че и Деа е наследила тази му черта.

Бербатов изложи на показ думите на щерка си с усмивка и някак умилително. Той искаше да покаже какво щастие е за него тя, както и сестра й, разбира се. Футболната кариера на бившия ни национал е към края си, но семейният му живот тепърва започва. Двете му дечица са съвсем малки, а той и Елена са все още млади на години и дори могат да си позволят още едно бебе вкъщи.

Kliuki.bg желае цялото щастие на света за Димитър Бербатов, защото той е сред българите, които показаха името на нашата страна в чужбина и го представиха наистина добре!