Белослава бе хваната в опасна близост с мафиот Поп певицата Белослава бе забелязана в компанията на подземен бос

Певицата с един от най-нежните и обаятелни гласове Белослава беше в компанията на несебърския мафиот Митьо Очите. Къдрокосата изпълнителка на „Искам с теб” омаяла Димитър Желязков, както е истинското име на подземния бос от Несебър.

[caption id="attachment_316793" align="alignright" width="300"]Белослава е в опасна близост с мафиот Белослава е в опасна близост с мафиот[/caption]

Бившият пандизчия пристигнал в края на седмицата при откриването на сезона на Черноморието в компанията на певицата и барът моментално хлопнал кепенца само за тях двамата. Не е тайна, че Митьо Очите си има падалка по родните ни звезди и това не е новост за никого, твърди HotArena.net .

Белослава станала негова любимка след познанството му в един от баровете на Очите на морето „Бедруум”.

Скоро след като се извършиха няколко знакови ареста на хората от подземното блато, един от заведенията на мафиота отново отвори врати, след като собственика му излезе на свобода. Очите и Белослава били забелязани преди това да обядват в тузарския курорт Свети Влас. Преди няколко дни Белослава отново била в компанията на любимия си в едно от звездните сепарета на неговия клуб „Бедруум”, разбра Kluiki.bg.

Заведението било затворено за останалите посетители, а близо до тях седели само няколко яки момчета от охраната на бандита. От „Всеки ден” пишат, че Белослава говорила нещо свойски, на ухо на подземния бос и той кимал утвърдително, като не свалял очите си от приятелката си.

Певицата, която е дъщеря на актрисата Анета Сотирова има освен музикално образование и е завършила рекламна фотография в Лос Анджелис. Тя има успешен 16-годишен брак и твърди, че няма нищо по-свято и велико от семейството и музиката в живота, както и свободата да правиш това, което обичаш. Защо обаче е потърсила подкрепата на известния гангстер засега остава в тайна. Близки до средите на певицата подозират, че може да е заради изцепките на доведения й брат Весел Стоянов.

Последният, който повече от година се лекува в психиатрично заведение е сътворил големи идиотщини на купон при внука на Тодор Живков – 43-годишния Тодор Славков. Освен че е бил във видимо нетрезво състояние и е употребил забранени вещества, Весел е вършил гнусни неща с доста под пийнала девойка пред очите на останалите присъстващи.

В добавка доведеният брат на певицата отправил доста пиперливи думи по неин адрес, като написал в прав текст, че той знае много от нейните мръсни тайни. Най-вероятно заради това Белослава е потърсила съдействието на Митьо Очите, подозират софийски бръмчалки.