Все сме виждали светски скандали, но такова нещо, такова цунами, не бяхме. Все още предстои развръзката, разбира се, но ако е истина това, което от дни говорят медиите, ще се разрази тайфун. И глави ще хвърчат, най-вероятно на полицая Теодор Гецов.

Да, това е мъжът на Джулиана Гани, който й направи второто бебе Кай. Работата е там, че наскоро се разбра, че Гецов върти любов зад гърба на Джулката и то не с коя да е, а с Виктория Тодорова - рапърката Котенцето.

БЕДСТВИЕ: Любовницата на Теодор Гецов родила бебе преди около година, той ли е бащата?! (оплодил ли я е едновременно с Гани?!)

Гани обясни, че не се познавала лично с Котенцето, но щяла да провери случая, защото и преди са й слагали рога. Всъщност всичките й мъже досега са й изневерявали. Докато Джулката си прави проверките обаче, самата Виктория гръмна тротила - тя разкри едва сега, че е родила и има дете. Да, истина е, вижте фотото!

Виктория Тородова е родила момиченце, чиято възраст е около годинка, но и раждането, и бременността са били пазени в строга тайна. Защо?!? Котенцето пусна фотото едва сега, когато се разчу за нея и Теодор. Което моментално наведе на въпроса - оплодил ли е полицаят двете хубавици по едно и също време?! Не, че историята не помни подобни куриози, нищо ново под слънцето.

Тепърва ще стане ясно кой е мистериозният татко и дали Гецов ще запази главата на раменете си.

Източник: Crimesbg.com