Галин моли за помощ

Поп фолк певецът и продуцент не може да се справи сам. Затова гласовитият изпълнител се е обърнал към своите последователи, за да потърси от тях помощ.

Защото Галин е  загазил яко. Повалил го е новия грип, който от известно време тръшва когото му падне. Спецовете алармират, че се предава много лесно от човек на човек и след крутите мерки срещу коронавируса, направо бил като „полудял“.

„Помогнете ми!Три вида капки за нос сменям, срещу този упорит грип и не помага. Носът ми пак е  запушен  и кашля“ ,ожалва се в мрежата поп фолк изпълнителят.

Лекарите алармират, че новата настинка е типична за студения сезон. Те препоръчват да се пазим от струпване на много хора на едно място, както и да се обличаме топло за сезона.

Преди време Галин пипна и коронавирус, като също търсеше помощ от последователите си.Тогава певецът призна, че пипналкитайската зараза в Турция, където бил по служебни ангажименти. Въпреки че винаги е бил стриктен и  много грижовен за здравето си, а не спира да блъска и във фитнеса, болестите като че ли винаги налазват изпълнителя.

„Ами защото много го е страх и  не спира да се пази, затова и болестите не спират да го газят“, подхвърлят зевзеци в нета.