Амбициозната мама Гани спретна рожден ден на Кай. Който  бе старателно отбелязан и в Инстаграм. За целта моделката се бе накиприла като за празник и на практика се разписа с хвалебствия за цялата подготовка на събитието.

Бебето на Джулиана Гани навърши шест месеца (Моделката му спретна детско парти – Снимки)

Детето навърши половин годинка и според модата в последно време и всичките приготовления за случая, и тогава сякаш се готви юбилей. Празникът на Джулиана Гани премина в Пловдив насред сладкиши и тематична торта в синьо. Именно морската тематика бе избрала тя, за да отбележи шестата месечинка на второто си момче. Лакомствата явно са се харесали на децата и макар рожденикът все още да не хапва подобни неща, все пак отрано започва с угощенията по празници.

Бебето на Джулиана Гани навърши шест месеца (Моделката му спретна детско парти – Снимки) - Снимка 2

Кай се роди преди половин година и оттогава не спира да се изявява и в социалните мрежи. На практика хлапето расте пред очите на обществото и периодично майка му намира поводи да го покаже за пореден път.

Бебето на Джулиана Гани навърши шест месеца (Моделката му спретна детско парти – Снимки) - Снимка 3

Половин година в известно семейство май си е забележителен празник, а родният град на моделката посрещна и гостите ѝ. Макар морската тема да е странна, при положение че рожденият ден не преминава на морето, вероятно много скоро Кай ще се наслади и на морската вода.