Първа рожба ли чака Иво Аръков, чудят се потребители в нета, станали свидетели на промяната във визията на гаджето му. Нежната и стройна Габриела Николаева, която бе вманиачена в това да пуска свои снимки в нета, сега е внушително наедряла и крие тялото си.

По празниците Иво и Габи бяха в Италия, откъдето тя така и не се показа в типичния си "блясък". Напротив - на някои от фотосите бе навлякла дълго палто, с което да прикрие едри форми, а на други снимаше само главата си. На трети пък хептен я нямаше никаква, а наблягаше на пейзажите.

Бебе ли чака Иво Аръков: Приятелката му Габриела наедря внушително! (СНИМКИ)

Това е крайна нехарактерно за Габриела, прочута със суетата си и вееща гордо пред очите на всички огромните си моцарели. Което навява на размисли за само два варианта - или е бременна, или се е освинила покрай празничните софри.

Бебе ли чака Иво Аръков: Приятелката му Габриела наедря внушително! (СНИМКИ) - Снимка 2

С Аръков са заедно от доста време, затова ни се струва по-вероятно актьорът да я е заплодил и тази година в дома им да заплаче бебе. Предложение за брак обаче все още няма или поне не са се похвалили с това.

Знаем, че Аръков има един брак с развод зад гърба си преди около две години, като преживя тежко кризата с руската си булка. Дали ще се реши на тази стъпка отново, не е ясно, но ако ще става татко, май не му остава особен избор.