Вечен е Алеко с неговия Бай Ганьо! И ако прословутата ни "ганьовщина" обикновено се свързва с хора по-прости, селяндури, бачкатори и прочие, то днес за енти път се уверяваме, че тя е много развита и при уж голямата "интелигенция".

Пример ли?! Веднага! Синчето на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, което никак не е малко, има две деца да възпитава, а самият той явно е лишен от каквото и да било възпитание. Бедрос Халваджиян явно счита, че е хванал Свети Петър за пардесюто и може да си показва тъпотията навсякъде.

В България е ясен - неведнъж сме го виждали да с прави на маймуна. Но Бебо реши да се прослави и в Щатите. Че нали американците не виждат всеки ден що е то "булгар простак", дай да им го поднесем в натура.

Въпросният Бедрос се похвали в нета как "клечи" пред звездата на Доналд Тръмп на Алеята на славата в Холивуд и мята ли мята "средни пръсти" над нея. Е, муцка! Голямо геройство, голям подвиг! Браво!

"Той, че е прост, е прост. Но ми е много чудно защо толкова държи това да не остане скрито, а да се разбере, по възможност, от цялата страна?! А после пак да излиза тати му по телевизора, за да раздава акъл на нацията! Той на сина си не е успял да налее в тиквата", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com