Бесни са зрителите на "Гласът на България", след като пред очите им снощи се разигра нещо нередно, но за жалост доста често срещано у нас - да набутаме свой човек някъде... Това направи Мария Илиева, която тази година е сред менторите в предаването и би трябвало да има жестоки правила, които да спазва.

Но не. Марчето пробута във формата не просто своя позната, а и семейна приятелка. Става дума за Александра Борисова от Кюстендил, която е ученичка на майка й - Ваня Монева. И да, момичето може да пее, но определено имаше и по-добри от нея. Миро например не се обърна на изпълнението й, защото показа, че нещо не му достига.

Бащиния: Мария Илиева пробута семейна приятелка в "Гласът на България", обещава й финал! (зрителите скочиха - ВИЖ ТУК)

Мария пък се направи на учудена, когато се обърна, но по лицето й ясно пролича, че изненадата е зле изиграна. "Поне уроци по актьорско майсторство да беше взимала", срязаха я в мрежата.

Преди години самата Мария беше представяла въпросната Александра (тогава на 17) като твърдеше, че пее убийствено и от нея ще стане нещо голямо. Е, Миро снощи не сметна така, но затова пък самата Илиева накрая отиде и натисна насила неговия бутон.

"Мястото й на финала е сигурно, щом кака й Мария я бута. Жалко за уж обективността и безпристрастността, които отново липсват", коментират зрители.

Източник: Хотнюз.бг