Големият син на Ванко 2 смело върви по стъпките на тати

Петър Главчев не спира да купонясва, да се перчи с тузарски коли и готини жени. Едно от последните му завоевания е Лейди България. Миската Карина Атанасова и големият син на скандалния рапър бяха забелязани заедно да щуреят в една от най-знаковите кръчми на Града на тепетата.

Мадамата дори слезнала от опънатото возило на бившия футболист от „Локомотив“ ПД. До малките часове на деня влюбените са натискали, целували и разменяли интимни ласки. Но Карина пази мълчание дали е гадже с големия наследник на Ванко 1 или двамата просто се забавляват.

Ванко 1 има още две деца- по-малък син Цецо и щерка Ивана, кръстена на него.

След като стана студент в столицата, младият левент получи возило за сто бона от татко му. Двамата със скандалния рапър дори купонясват заедно.

„Какъвто таткото, такъв и сина“, одумват ги зад гърба злобари.

Също като рапъра, големият му наследник обича лъскавите коли и жени, и често попада в епицентъра на шумните купони. Той е сред най-желаните ергени, като умее да прекарва на макс свободното си време.

А мераците на Карина Атанасова да има до себе си човек, който се бори сам за нещата, които иска да постигне, май са само „прах в очите“.