Изродът Георги Георгиев, който накълца като "прасе" живо същество, при това съвсем младо, невинно и нежно момиче, вече е в ареста. Цяла България се вдигна срещу поредното брутално насилие над жена, като  случая престъплението на Георги бе капката, от която машата преля.

18-годишната му жертва - бившата му приятелка Дебора не знае на кой свят е като 400-те шева, които са й направени, не са нищо пред психическата травма и душевните рани, за които, уви, лек няма. Да се надяваме на времето, семейството й и наистина добри психолози (ще й са нужни).

Днес говори на няколко пъти бащата на Дебора - Красимир, който описа сцената, която е заварил в дома си като "кървища, страшни кървища, но не само в апартамента, а по цялото стълбище - от първия до техния етаж".

"Отначало като ми се обадиха от полицията, реших, че става дума за побой. Но като отидох веднага и видях... лошо ми е, още ми е лошо. Клал е детето ми като животно, рязал я е "на тънко". Много повече от затвор ми идва да пожелая на този изрод, но нека там, в затвора, много да го "обичат". Всеки ден по няколко пъти", омерзен е човекът.

Той обясни, че физическите рани на дъщеря му ще зарастнат, но го е страх за психиката й. Тя още не говори, не иска да общува с никого, страхува се, плаче и се е затворила не само в дома си, но най-вече в себе си.