Кубрат Пулев постоянно говори как за него по-важно на света от семейството няма и как само това иска, а сега, когато вече го има, е напът да го изпусне по своя воля. И всичко това само защото не може да устои на нагона си.

Както е известно, Кобрата набързо спретна семейство с манекенката Розали Петрова, от която вече има дъщеря и син. Той обаче не спира да мисли за секса с фолк дивата Андреа. Защото единственото, което тя може да му предложи, са физически наслади. Откъм всичко останало е ограничена.

Боксьорът обаче явно е мазохост. Друго обяснение няма защо бяга след фустата на една неуравновесена психически жена, която неотдавна си сряза вените от мъка по него.

Децата на Кобрата са още съвсем малки. Едното е на 1 г., а другото се роди току-що. Сега е моментът Пулев да докаже, че е семеен традиционалист и да бъде главата на новото си семейство.

Вместо това обаче той предпочита да си го вади наляво и надясно. Кубрат е присъствал на 36-тия рожден ден на Андреа в края на миналия месец. Има снимка, на която той дори я държи за ръка. На всичкото отгоре се твърди, че й е подарил гривна на „Картие” за 12 000 евро.

Това е изключително грозно предателство, защото по същото време Розали е носила бебето на Кубрат и е била на прага на раждането. Само един безотговорен баща може да мисли за изневери и секс в такъв момент.

Според запознати Кобрата просто е искал деца и след като вече има такива, е готов да се върне при Андреа. Все пак обаче не може да не се вземе в предвид, че тези деца още са твърде малки и да напусне майка им без причина още сега изглежда като върха на егоизма.

Припомняме, че боксьорът напусна фолк певицата Андреа именно защото искаше деца, а тя – не.

Източник: Уикенд