Стефан Данаилов продължава да издържа сина си зад океана!Стефан Данаилов ежемесечно

превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лева издръжка. Макар наследникът на Ламбо да е на 32 години, той бил безработен. Защото наскоро се хванал да учи трето висше – медицина. [caption id="attachment_421476" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов всеки месец праща пари на сина си Влади[/caption] Заради лекциите и практическите занимания, които посещавал, нямал абсолютно никакво време да се труди срещу заплащане. Защото университетът поглъщал почти по 12 часа от деня му. Съпругата на Влади - американката Виктория, пък се занимавала предимно с благотворителност, която също не е доходоносно занимание, затова младото семейство разчитало на помощта на родителите си.

Сумата, която Ламбо всеки месец пращал до Америка, където синът му от години живее, Влади използвал, за да погасява кредита си, който възлизал на стотици долари и който взел за образованието си.

Родителите на Виктория, чийто баща е успешен прокурор, пък се грижели за останалите им разходи – битови сметки, пари за храна и гориво, пише Ретро. Въпреки че неотдавна синът на актьора призна, че няма никакъв апетит към наследството му, с охота приемал издръжката си. Не е тайна, че доходите, които Стефан Данаилов получава като пенсионер и депутат в 44-тото Народно събрание, са около 7 хиляди лева. Той обаче печелел и от други места, така че не му представлявало трудност да поддържа сина си, да има пари за себе си и да плаща редовно на домашните помощнички, които го обгрижват. Ламбо тъгувал по сина си, но скоро не се очертавало Владимир и жена му да идват на гости в България. За последно те бяха тук през миналото лято, когато всъщност Данаилов-младши запозна за пръв път баща си със снахата. Артистът останал очарован от нея. Защото специално заради него Виктория се постарала да научи няколко основни фрази на български, за да им е по-лесна комуникацията.

Ламбо се надявал следващия път, когато снахата и синът му заидват на гости, да му водят и внуче. Влади обаче засега се дърпал от идеята, понеже искал първо да приключи с образованието си.

„От 7 до 10 години няма да имам възможност да се върна в България. Медицината е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време. След четири години ще започна практика. И тя трябва да е минимум три години, а ако съм хирург – шест, и поне 40-50 часа седмично ще съм ангажиран с учене“, обяснява Влади.