След раздялата му с манекенката Райна Караянева, Башар Рахал отново лети на крилете на любовта – този път с далеч по-младата си колежка Любомира Башева, позната на зрителите най-вече от сериала „Откраднат живот“, където влезе в ролята на д-р Нора Чилингирова. Участвала е и в „Под прикритие“, „Ягодова луна“ и „Мен не ме мислете“. С Башар играят заедно в постановката „Отблизо“. Именно покрай общите им ангажименти се сближили и към днешна дата връзката им процъфтява.

 

Двойката обявиха публично връзката си, споделяйки обща снимка от Лисабон. Бившата изгора на Башар – Райна, също има нов мъж до себе си – тя е в интимни отношения с атрактивния доктор Стефан Церовски, но се старае да е по-дискретна и вече не говори толкоз много за личния си живот.

За никого не е тайна, че Рахал винаги е залитал по по-млади от него жени – сегашната му изгора е едва 27-годишна, докато той гони 50-така. В детските си години чаровната актриса избрала да тръгне по пътя на художествената гимнастика, тъй като е дъщеря на световната шампионка в този спорт Камелия Игнатова, а леля й е златното момиче Лили Игнатова.

В крайна сметка обаче Любомира избира актьорството пред спорта, макар той да се оказва решаващ за първата й роля във филма на Мариан Вълев „Лошо момиче“.

 

Зад гърба си Башар има многобройни авантюри с красиви актриси, сред които Ралица Паскалева и Елен Колева. Макар с Райна Караянева да се задържа по-дълго, връзката им все пак не можа да устои на времето.

 

Башар дълги години бе женен за продуцентката Калина, но бракът им се разпадна заради разстоянието, което ги делеше, тъй като тя живееше с децата им в Щатите, а той се върна в България. Калина също има нов партньор – тъмнокож американец на видима възраст около 50-те.

Източник: Уикенд