Звездата от „Завръщане” Башар Рахал не иска и да чува за жени. Актьорът с ливански корени е много разстроен от последната си сериозна връзка, която приключи само преди дни.

Башо се раздели с Райна Караянева след 7-годишна връзка. Актрисата му сложи многократно рога и при последните той вече не издържа.

За разлика от предишните си раздели, сега актьорът бил направо сломен, защото бил луд по Райна. Именно затова търпял толкова време изневерите й.

Последната обаче не успял, тъй като актрисата направо се изгаврила с него. Появявала се на места, на които е Башо, с любовника си, а в мрежата си пишела публично с него мили неща.

Рахал бил напълно съсипан и не искал да чува за жени. Дори либидото му било паднало толкова много, че не му се правел даже случаен секс, което за мъж е странно.

Познатите и колегите му вече шушукали зад гърба му, че както я е подкарал, скоро Башар ще мине на мъжки ласки. И без това в арабския свят, откъдето са корените му, това е доста разпространено, макар да не се афишира.

Според недоброжелателите на актьора пък в момента той преживява божие възмездие. Години наред се гавреше с жена си Калина. Първо й изневеряваше, после имаха отворен брак по негово желание, а накрая окончателно й би шута, за да се обвърже с Райна.

След всички тези унижения, които причини на Калина, изглежда справедливо всичо това, което му се случва в ммента.

Източник: Crimesbg.com