Алисия набързо подмени Ники Михайлов

Поп фолк звездата на „Ара мюзик” Алисия си има нов партньор. Тя се оказа доста по-бърза от доскорошното си гадже и набързо обърна нещата в своя полза. Но това не е креватна свалка, а нов сценичен партньор, когото певицата крие от години. И с когото подготвя ново хитово парче, с което е готова да зарадва многобройната си аудитория, пише „Блясък”.

Явно на Ася й с отдават дуетните изпълнения. След като заедно с колегата си Константин тя спретна парчето „Не си ти”, което подлуди чалготеките и нощните клубове, увереността на фолкаджийката нарасна . И вече е убедена, че това е нейния път в кариерата й на певица. От суеверие обаче изпълнителката на „Най-вървежен” не иска да издаде кой е партньора й, с който не работят отсега.

[caption id="attachment_335478" align="alignright" width="300"]Алисия крие нов партньор Алисия крие нов партньор[/caption]

Известно е само, че той не е новото й гадже, с което Алисия ще замени доскорошния си любим Ники Михайлов. Въпреки че умее да се противопоставя на трудностите, тя все още не може да се отърси напълно от загубата, разкриват близките й приятелки. Но нещата помежду им доста са загрубели, щом двамата дори не си говорят. Певицата накарала брат си да отиде в къщата на националния вратар в Турция, за да й прибере багажа, клюкарят столични бръмчалки.

В публичното пространство вече обикаля упорития слух, че Ники Михайлов заменил Алисия с доста по-млада нейна версия. Момата била от Града на тепетата и често прескачала в столицата и къщата му в Мерсин, за да са заедно. Ася видяла това с очите си, въпреки че дълго време на даваше ухо на слуховете, че Ники й изневерява.

Тя не вярваше на приказките за мачото сваляч, който се кефи на горещите мацки, които не могат да му устоят. Но го научи по трудния начин. Въпреки че наляво и надясно Ники Михайлов тръбеше, че Алисия е жената на живота му и няма да я замени, приказката свърши. И то от половин година, през която двамата влюбени криели отчуждеността си.

Затова Алисия с невероятна жар се е вкопчила в работата си, участията и новите си проекти. И не иска да издаде тайната кой ще е новия й партньор в следващото й дуетно парче.