Люта битка настана между Цветелина Грахич и  барабаниста на Слави Трифонов- Венелин Венков

Бившата вокалистка на Ку-ку бенд и човека на Слави Трифонов преплетоха шпаги в лют спор.

Ябълката на раздора се оказа интервюто на босненката пред Мариан Станков-Мон Дьо. Пред него певицата заяви, че е била уволнена от Слави Трифонов заради това, че закъснявала често за репетиции.И не само това, ами Грахич подсказа, че я изхвърлили от бенда заради друга певица-Невена Цонева, съпругата на барабаниста Венко.

И това уволнение понесла много тежко. В началото само плачела и дори стигнала до психолог, за да се отърси от случилото се.

Венелин Венков не закъсня и отговори на удара, като го направи в рубриката на Крум Савов, по телевизия 7/8.В прав текст музиканта обвини Цветелина Грахич, че сама си е виновна за уволнението, а причината не е рокадата с неговата съпруга.

 „Цветелина Грахич сама си постла, за да бъде уволнена. За седемте години, в които бе на работа в бенда, тя не научи нито един текст на песен", закла я музиканта на Слави Трифонов.

Реакцията му обаче предизвика бързият отговор от Цветелина Грахич. Тя не остави нещата на произвола на съдбата.

„Щом аз за седем години съм била толкова тъпа, че не научих нито една песен, той пък за същия период не изсвири правилно нито една балканска песен“, скочи му Цветелина Грахич.