Наричат го българският Кен и почти никой не знаеше истинското му име - Благомир Мастагарков. Той работи като модел и се е снимал в не един или два клипа на родни чалгарки. Образът му се наби в очите най-вече от видеото на Галена - "Мама ураган", но малцина помнят, че е бил футболист.

От футбола обаче го прецакват и то заради аферата му с Десислава преди доста години. Благомир сащиса всички като призна, че ангелогласната ни любимка е била не само първата му голяма любов, но и сефтето в леглото.

Българският Кен в "Игри на волята": Най-зверският ми с*кс беше с Десислава, защото тя... (ще ви падне шапката)

Запознали се именно покрай футбола, а Деси поискала той да се снима в неин клип. Той отказал, но негов авер ги срещнал уж случайно и Кен си глътнал езика - хлътнал до ушите. С Десислава започнали бурна връзка, а после тя му била и дама на абитуриентския бал.

Именно отношенията му с известната вече Деси не се понравили на собственика на клуба, в който ритал и онзи му прекратил договора. Но Благомир не съжалява, защото с певицата изживял наистина страстни мигове.

"С*ксът с нея беше уау! Зверско усещане! Деси е много страстна и отдадена, а и има нещо, което много жени нямат - огромен красив и естествен бюст. Да я видиш гола е наистина страхотно усещане", смигва Мастагарков.

Предполагаме, че певицата няма да се разсърди на бившия си, еле пък след подобни комплименти...