Някои не вярват, но това е самата истина, категорични са от шоуто!

Не една, а цели две световноизвестни звезди, се очаква да влязат във втория сезон на риалитито "Къртицата", излъчвано по ТВ7. Колкото и невъзможно да звучи, новината е съвсем реална, поне според продуцентите на формата Иван и Андрей.

От известно време двамата преговарят не с други, а лично с титаните на екшън индустрията Чък Норис и Жан Клод Ван Дам. А шансът те да приемат и да дойдат у нас, вече е повече от 80 процента.

karticataПрипомняме, че още миналата година се заговори за участието на Ван Дам във формата, но в последния момент той бе заменен с Денис Родман. Злите езици шушукат, че самият Андрей Арнаудов не е искал присъствието на Жан Клод у нас, провокиран от ревността си към Надя от бившия "Елит", по която звездата си падала.

Сега обаче преговорите вървят с пълна сила, а "Междинна станция" е на път да получи потвърждение от големия Чък Норис. За последно той се вихреше на родна земя през 2011 година, а почитателите му още не могат да забравят гастрола му в България.

van-damme008

Друго си е обаче да видим Норис в реална светлина, макар и престоят му в "Къртицата" да не се очертава за повече от седмица.