Новината изтече по медиите днес, а хиляди нададоха вик!

Хиляди българи нададоха вик днес, когато по медиите изтече ексклузивна новина за поп фолк дивата Преслава. Гърло номер 1 в редиците на Пайнер шокира страната с вест, на която много хора не желаят и не искат да повярват.

А тя е, че певицата била победител по рейтинг и харесвания от всички останали български знаменитости, при това в различни области като изкуство, музика, политика, обществен живот, спорт и прочие.

Preslava1Славата на Преслава надхвърляла в пъти и славата на Бойко Борисов, а да не говорим за имена като тези на колежките й Галена, Ивана, Глория, Цвети Янева.

Николета Лозанова сигурно ще си изгризе ноктите от яд като разбере, че е останала някъде на опашката в класацията, определена по лайковете в социалната мрежа Фейсбук. А актьори като Калин Врачански и Асен Блатечки също са оставени да дишат прахта на чалгаджийката.

Доколко въпросната класация е достоверна, ни остава да гадаем. Предвид това, че във Фейсбук, както и в останалите подобни мрежи, реалните профили и фалшивите такива са трудни за преброяване.