Николета Лозанова излъчва коледното си парти утре

Новата тв водеща Николета Лозанова не спира да удивява своите почитатели. Тя подсказа на зрителите какво ще видят в "Поверително от NL" утре вечер. Бившата плеймейтка е организирала коледно парти, на което известни личности стоят на масата и разговарят. Ники пише в мрежата за всекиго по нещо, с което се надява да привлече публиката.

[caption id="attachment_303858" align="alignright" width="300"]Niki-Manu Николета с уникална истина за Емануела[/caption]

Сред гостите е и Емануела. Интересното е, че относно нея Лозанова се изразява доста двусмислено. Тя пише, че с всеки свой хит певицата доказва, че няма конкуренция. В същото време обаче Ники изразява и мнението си, че Емануела доказва и нещо друго, а именно безграничната женска злоба. Наистина е странно как може да хвалиш някого и същевременно да го обиждаш.

Всъщност има вариант Николета Лозанова просто да е почитател на музиката на фолк дивата, но да не я харесва като човек. Другото, с което някои от феновете си обясняват думите на Ники, е просто смислова грешка при изразяването. А дали Емануела е злобна жена и невероятна певица, оставяме на вас да прецените.