Златка Димитрова изрече най-долната лъжа!

Победителката в Биг Брадър ол Старс Златка Димитрова направо отврати българите с огромната и долна лъжа, която пробутваше по време на цялото шоу. А именно, че ще дари парите от участието си в риалитито на пострадалия при катастрофа Боби. Е, оказа се, че това не е така, съобщава агенция ПИК.

Самата Златка Димитрова потвърди пред списание "Стори", че за влизането си в Къщата е получила хонорар, възлизащ на няколко хилядарки. От тези пари обаче болният Боби не е видял и стотинка. А самата Златка не е съобщила, че ще ги дари за лечението му, макар че тръбеше наляво и надясно, че присъствието й в шоуто е единствено заради благотворителността.

zlatkaЧудно каква ли е тази благотворителност, след като запазваш хонорара за себе си, питат се хората, които самата Златка Димитрова караше да пускат смс-и в подкрепа на Боби.

И хората наистина пускаха. И плащаха за тях. И вярваха, че добрата и благородна Златка ще дари не само джипа си за лечението на момчето, но и целия си хонорар. Което обаче не се случи, поне не и до момента.

Кой знае, може би Димитрова е приготвила хонорара си за някой от останалите пострадали, които подпомага в страницата си във Фейсбук?... Това обаче само тя си знае...