Тя е работила със Слави Трифонов дълги години и най-после заяви, че е дошъл моментът, в който да разкрие цялата истина за него. Става дума за балерината от балет "Магаданс" - Ирина Стоименова, която е част от екипа на Дългия повече от десетилетие.

Ирина потвърди това, което знаем всички, а именно - чепатия нрав на шефа си, който се издържа трудно, особено ако си човек, свикнал да шикалкави, да се скатава и да мързелува. Дългия не само не толерирал такива хора, а директно им посочвал вратата и дори можел да ги изпрати с "шамари", докато бил още млад и здрав.

"Но има и друго, което е по-важното и то е, че Слави има добро сърце. Помня, когато репетирахме на стадиона "Васил Левски" за големия концерт, на който ни валя дъжд като из ведро. Тогава Слави искаше да танцуваме по-напред, за да сме по-близо до него като пее и ние го изпълнихме. Тогава обаче заваля още по-силно и се намокрихме до кости, а той веднага се извини и каза да си танцуваме отзад, за да не се разболеем. Той щял да седи отпред, с Годжи", разказва Ирина.

Балерината призна колко е доволна, че е имала късмета да е част от екипа, защото се е научила на отговорност и много труд. Е, разбира се, до голяма степен това е коствало личните й отношения в доста връзки през годините, но всеки живеел според приоритетите си.