Благой Иванов - Багата втрещи всички с публичното си демонстриране на обич!

Шампионът по ММА Благой Иванов - Багата втрещи всичи с неочакваното си обяснение в любов. Багата е познат на българите като един от най-сдържаните мъже в публичното пространство. Той не говори много, а никога не е изразявал чувства публично - дори и когато участваше във формата Вип Брадър.

Днес обаче той шокира всички, след като се появи с фланелка с образа на Бойко Борисов и гордо си направи фотосесия с нея. "Ай, стига бе! Та това си е често обяснение в любов", шеговито се впуснаха да коментират постъпката на Багата в интернет форумите.

[caption id="attachment_312966" align="alignright" width="260"]Багата се изпъчи с фланелката с лика на Бойко Борисов Багата се изпъчи с фланелката с лика на Бойко Борисов[/caption]

На подобно отношение от страна на Багата не са се радвали нито Златка Райкова, нито Златка Димитрова, а още по-малко пък бившето му гадже Любина. Честта да украси тялото на шампиона ни бе отдадена единствено на лидера на ГЕРБ, който би трябвало да бъде горд от тази проява на обич и уважение от шампиона.

Тази постъпка той направи в САЩ, след като спечели битката с Лавар Джонсън и триумфира с българския трибагреник в ръка. С тази си победа Багата се класира успешно за финала на веригата "Белатор" в тежка категория.

[caption id="attachment_312968" align="aligncenter" width="300"]Багата показа чувство на респект и обич към лидера на ГЕРБ Багата показа чувство на респект и обич към лидера на ГЕРБ[/caption]

В мига, в който видяха фланелката му с лика на Бойко Борисов обаче, американците изпаднаха в недоумение и се зачудиха кой, аджеба, е мъжът, гледащ строго от тениската на Багата.

Култовото предположение бе, че Благой Иванов - Багата се е облякъл с Бойко Борисов, защото той е негов болен приятел, на когото иска да помогне. Това предизвика искрен смях у българите зад океана, но самият Борисов би трябвало да бъде особено горд от факта, че лицето му набира популярност в страната на неограничените възможности.