Бъдещите етърви Жасмин Маджид и Лора Георгиева не могат да се търпят. Това разкриха близки до фамилията Маджид, към която и двете принадлежат. Всъщност синоптичката Лора още не е вписана законно към милионерското семейство, но по последни данни тя е бременна с детето на Лазгин Маджид. Както знаем, брат му Ариф Маджид е съпруг на Жаси от "Сделка или не", от която има вече четири деца.

Именно, защото Жаси е отдавна в семейството и е отдадена на брака си, тя не приемала изобщо кандидатката си за етърва. Жасмин била убедена, че брюнетката Лора Георгиева драпа само за парите на Лазгин и изобщо не е влюбена в него.

"Тази е такава материалистка, на челото й е изписано, че е златотърсачка. Цяла София я знае от години, но Лазгин й се върза - мъжка му работа. Жалко само, че със сигурност ще си пати от тази връзка", коментирала Жаси пред познати.

Всъщност Лора Георгиева донякъде потвърждава мнението й, защото винаги се е движила само с богаташи. "Лорчето е като радар за паралиите - надушва ги отдалеч и се залепва като пиявица за тях. Не ще забременее, ами направо ще роди, без да е заченала, само и само да се докопа до кинти", убедени са и злите езици в столицата.

Източник: Crimesbg.com