Костинбродското славейче Азис отдавна не беше шокирал фенове си толкова жестоко. Така, че да ги остави всичките с отворени усти и паднали ченета. Това се случи след негов отговор на въпроса на почитател, който го попита дали една целувка с някого може да го накара да се влюби в душата на човека, а не само в тялото.

И тук Азис буквално изби всичката риба като отсече, че не се е целувал толкова отдавна, че вече просто не си спомня какво е това. "От толкова дълго време не съм го правил, нищо не съм правил, че се чувствам така, все едно и никога не съм", каза Азис и закова потребителите.

Певецът допълни, че е сам, но това не го вълнува, защото през повечето време от живота си е бил напълно сам и е свикнал. Обичал собствената си компания, добре му било със себе си, защото мразел простите, скучни и елементарни хора. "Такива не мога да гледам. Ако някой изобщо иска да ме впечатли, винаги трябва да ми покаже акъл. Иначе нищо няма да стане", обяснява Азис.

Потребителите обаче се концентрираха върху думите му за интимния живот и не спират да коментират как е възможно и дали той не лъже. Знаем за връзките му в миналото, болшинството от които бяха с мъже.