Азис е луд по младото си гадже Антонио, но връзката им е пред разпад. Причината е в певеца, който не може да възбуди гаджето си.

Васко изгуби релефното си тяло, изпълнено с мускули, при това само за няколко месеца. В момента е отново отпуснат и мек, което не се нравело на любовника му.

Азис е изгубил изцяло мускулите си и сега на тяхно място висят отпуснати месища. Нямало и помен от плочките по корема, който отново започнал да набъбва.

Антонио си падал по стройни здравеняци и споделил на Васко, че ако не влезе във форма, ще го напусне. Той срещал затруднения в ерекцията по време на секс с Азис.

Всъщност Азис никога не е бил толкова здрав, а ползвал специално фолио, което слагал под дрехите си, така изглеждал мускулест. В момента, в който реши да го махе, увисна.

Певецът отказвал да го слага повече и по време на секс, тъй като не му било удобно с него. Това се отразило на възбудата на Антонио, който ненавиждал отпуснати тела.

 Припомняме, че дълги години Азис беше дебел, но тогава се обличаше в женски дрехи. След като се роди дъщеря му, той отслабна, тръгна на фитнес и заприлиа на истински мъж.

Около този период някои дори се  усъмниха, че е гей.В крйна сметка обаче човек не може да избяга от природата си. Затова певецът отново се отдаде на мъжките ласки.

Източник: Crimesbg.com