След като до неотдавна звездите не само у нас, а и в световен мащаб се бореха за гладки зъби, опънати като под конец, сега навлиза нова мода – поставяне на вампирски зъби. Азис, разбира се не изостана от модната тенденция и вече де е сдобил с въпросните зъби, които са изработени от сребро.

 

Хитовият певец засне клип в кабинета на д-р Венета Павлова, която му ги сложила с много любов. Целта му била да покаже процедурата на почитателите си.

„Реших да направя ето тези сребърни вампирски зъбки. Правилно виждате!“, уверява Азис в клипа, демонстрирайки резултата.

Така Костинбродският славей се превърна в поредния, сдобил се с вампирски зъби. Нещо повече, той дори намира новата си визия за „мега яка и сладка“ и признава, че винаги е искал да почувства и да види как ще изглежда като вампирите от сериалите.

 

Ямайският реге певец Шон Пол отдавна е със сребърни вампирски зъби точно като тези на Азис. Горните зъби на американския рапър Кание Уест пък са с титаниево покритие, което според западни медии струвало 850 000 долара.

 

Разбира се, както сами се досещате, сребърните вампирски зъби са много по-евтини, макар да не е уточнена цената, която е платил Азис за тях. Все пак това далеч не е обичаен избор за клиентите в родните дентални кабинети. Запознати предполагат, че, новата вампирска визия е струвала по-малко от 5 бона на Азис.

Източник: Уикенд