Азис се разкри тотално! Екстравагантният поп фолк изпълнител Азис показа съвсем ново лице пред водещата на „Горещо” Венета Райкова

Пред нея певецът демонстрира загрижеността си на родител, готов на всичко за сигурността и спокойствието на седем годишната си дъщеричка Рая, както и философскияси поглед върху живота и смъртта, видя Kliuki.bg.

Призна на водещата, че умее много фино и точно да „изкопчи” от душата на събеседника си и най-малката му тайна. Василка похвали Райкова, че е голяма професионалистка. С които думи удари мощно по егото на приятелката си Николета Лозанова.

[caption id="attachment_311505" align="alignright" width="300"]Азис се страхува за дъщеря си Азис се страхува за дъщеря си[/caption]

Не е тайна, въпреки че непрекъснато души из мръсното бельо на нарочените за знаменитости родни звезди, че предаването на НиЛо „Поверително с NL” губи популярност.

Безспорно е, а това го признават и най-заклетите фенове на Божиновица, че русата фурия Венета Райкова я бие по гледаемост и имидж.

Костинбродският славей бе повече от откровен пред русокоската, че не смее да взима малката си дъщеря от училище, балета, където тя ходи и други извънкласни мероприятия.

Причината, която изтъкна загриженият родител била заради жестокостта на децата. И нещата, казвани по негов адрес, с които можели да я наранят. Но Азис призна, че обожава малката Рая. И бил готов на всичко за нея.

Въпреки че не я прибирал от училище, той не й отказвал нищо, което тя пожелаела. Разговарял с малката и по щекотливи теми, като например за това, че хората могат да изпитват обич и влечение дори и към собствения си пол.

А с майката на дъщеря си Галя беседвал надълго и нашироко за живота и смъртта. Обещали си да се грижат всеотдайно за любимата си принцеса дори и тогава, ако нещо се случи с един от тях.

Изпълнителят на „На сърце си ми” се изповяда, че е безкрайно уморен от сцената и хората. От техните догми, норми и одумвания той се чувствал ограбен и изтощен. Затова и когато канел приятели в къщата си изисквал от тях да слушат тихо музика и да разговарят по мобилните си телефони извън стаята, в която е той.

Василка увери Райкова, че продължава да е с половинката на сърцето си Велизар. Категорично заяви, че любимия му не го „цоца” за пари, плаща сметките в заведенията и му прави подаръци.

Фолкралят го обрисува като достоен за уважение човек, който си знае цената и свети със собствена светлина. Но отказа да го покаже на любопитната си събеседница.