Азис отново успя да провокира

Ексцентричният певец Азис отново докара феновете си до лудост с ново, шокиращо признание. Костинбродският славей си призна нова, греховна постъпка. Спах с Тони Стораро!, изригна Краля на поп фолка в студиото на Фен ТВ. С което признание отново успя за отрицателно време да фокусира вниманието върху себе си.

Не се знае как ще погледне на това новото му гадже, което според градската мълва е много имотно и много ревниво, но истината все пак се оказа коренно различна. Както между впрочем се случва при повечето ситуации, в които витае и е замесено името на поп фолк певеца Азис, пише HotArena.net.

Азис е спал наистина с Тони Стораро, но човека глас просто е делил един креват с ромския изпълнител в квартирата му.

[caption id="attachment_332466" align="alignright" width="300"]Азис и Тони Стораро са много близки Азис и Тони Стораро са много близки[/caption]

В началото на кариерата си бившият съпруг на Ники Китаеца нямал къде да отседне. Той помолил колегата си Тони Стораро да го приюти при себе си, в квартирата. Самият Тони също не живеел в лукс, дори напротив. Тънел в мизерия, но сърцето му било голямо и приютил Азис при себе си, разбра Kluiki.bg.

Именно тогава двамата делили едно легло, просто защото в квартирата не е имало втори креват. Трудна младост и бедно семейство е имал Тони Стораро. Но работата му и жертвите, които е правил преди са му дали заслужения добър живот на който се радва, продължи да си излива душата в студиото на музикалния канал Тони. Той разкри, че се е оженил по любов и мечтае децата му също да са успешни и да срещнат любимия човек, с който да споделят живота си.

Азис пък винаги е успявал да скандализира. Заради пиара той сключи фалшив брак и с Ники Катаеца. Това разкри неговия партньор в къщата на ВИП Брадър, Заради славата и популярността двамата са били заедно, но според Китаеца между тях не е имало нищо шокиращо. Азис продължи да се кодоши, като подметна, че е спал и с Алисия. Само че това не се случило наистина, а в новия им клип „Хей, момче”. Там Василка и половинката на вратаря Ники Михайлов се отдават на горещи ласки и креватни хватки. Само че заради новото си видео към парчето.