За пореден път Азис остави с ококорени очи потребителите в мрежата, макар и някои от тях да му се водят фенове. Дори и те обаче са на мнение, че Костинбродския славей прекалява яко и вече има ясно изразени признаци на нарцисизъм. Особено като се определи за едва ли не осмото чудо в света.

Според Азис друг като него няма и той бил създаден от висша сила за висша цел. "Уникален съм, единствен. Такъв като мен се ражда веднъж на сто лета, че и това е много. Няма как да имам копия, подражатели и прочие. Дори в семейството ми никой няма да наследи уникалния ми талант", разсъждава смело Азис.

Тук вече се отприщи потреса на някои хора в мрежата, които директно го съветват да ходи и да си поговори с психолог. "Това е черта на типично личностно разстройство, но и показва явни комплекси. При него тези комплекси категорично идват от произхода му и от факта, че е ром, но дори това не го оправдава", пишат в нета.

Отделно от тази тема, Азис се изфука и че скоро ще се подлага на нова пластична интервенция. След като преди години си удължи и удебели "пакета", сега бил решил да си направи възможно най-яките гърди. Халал да му са!