Какво се случва между Азис и Меди

Нещо странно витае в отношенията между двамата чалга изпълнители.

Феновете все по-често ги забелязват двамата заедно. В разгара на Ковид кризата поп фолк певците бяха като сиамските близнаци. Тогава, въпреки че много от заведенията бяха почти хлопнали кепенци, Костибродският славей подбутваше Меди и гарантираше пред собствениците, че пее уникално.

„Като слушам Меди, целия настръхвам“, рекламираше Азис по-младия си колега. И подкокоросани от думите му, шефовете на барове и чалготеки го наемаха да весели полупияните им клиенти. Въпреки че прибираше по няколко стотачки от заведение, схемата проработи и цяло лято Меди, в компанията на Азис, обикаляха заведенията.

Меди, заедно с Десислава бяха и на медийния концерт на Азис онлайн, където публиката бе многобройна. А Кралят на поп фолка не спира да хвали Меди в социалките. Нещо, което никога не го е правил за колега, камо ли за конкуренция.

„Двамата нещо са си станали опасно близки. Дали пък това не е новото гадже на Азис. Щом обикалят заведенията заедно и се препоръчват един друг, нещата са доста подозрителни. А и преди време се скараха така, както само гаджетата го правят“, коментират ги форумци.

Наистина съвсем скоро двамата се скараха публично. Причината, че Меди се изфука, че може да пее по-добре от Азис. Той пък го посече, като заяви,че кой ли пък иска да прави дует с него.

Но новата им парче е факт, а джафкането е било с цел реклама, убедени са феновете им.