Азис е просто бесен, отмъщението му към Ники Китаеца ще бъде зловещо!

Азис се зарича да отмъсти на бившия си съпруг Ники Китаеца. Причината е, че фитнес инструкторът разкри цялата истина между тях по време на "Биг Брадър Ол Старс". Ники каза как всичко е било ПР и е нямало абсолютно нищо повече от приятелство между тях. Васко обаче бе предупредил Китаеца да мълчи и затова в момента е извън нерви, узна Kliuki.bg.

"Не съм го виждал такъв. Говори само за отмъщение и се чувства предаден. Дано не направи някоя глупост, защото после ще съжалява." - споделя близък до Азис.

[caption id="attachment_330185" align="alignright" width="300" class=" "]Азис е бесен на Ники Китаеца Азис е бесен на Ники Китаеца[/caption]

Историята между чалга певеца и Ники стартира, когато Китаеца е едва 19-годишен. Тогава той започва работа като шофьор на Азис, но бързо медиите почват да ги обвързват. Така се стига и до статия в известно списание, където Азис и Ники са представени като гаджета, след изричното съгласие и на двамата. Следват 4 години на реклама, в които Китаеца се преструва на възлюбения на Васко. Печалбата на 100 хил. лв. в "Сделка или не" обаче преобръща нещата и тогава Ники решава, че вече е достатъчно самостоятелен финансово, за да прекрати целия този фарс.

Въпреки че не е бил влюбен в Азис, има дете и е имал доста жени в живота си, въпросителната около мъжествеността на Ники Китаеца остава, защото в някои ситуации той се държи като мъж с различна ориентация. Той номинира Христо Трифонов само защото не искал да спи и общува с него.

Каквато и да е точната истина, сигурно е, че Азис ще потърси отмъщение срещу Китаеца, защото Ники разкри дълго пазена тайна. Очаква се певецът да опита да очерни името на своя бивш приятел по начин, по който за него да бъде трудно да се появи отново в общественото пространство.