Азис е поставил сериозна заплаха на бившия му Китаеца!

Любимецът на доста българи Азис е сериозно притеснен. Опасенията му са свързани с участието на Китаеца в "Биг Брадър Ол Старс". Певецът дълги години поддържа определен имидж и цял месец на Ники в Къщата, пред погледна на България, може да се окаже фатален за този имидж.

"Да не си проговорил, ясно?! Няма да ти дам да сринеш онова, което изградих с много години. Ако го направиш, жалко и горко ти. Сериозен съм, дума да не си казал за мен и отношенията ни!" - беснеел Азис срещу Китаеца.

[caption id="attachment_329837" align="alignright" width="300" class=" "]Азис заплаши Китаеца Азис заплаши Китаеца[/caption]

Притесненията на Азис са свързани с факта, че ще излезе наяве голямата тайна за "брака" му с Ники. Двамата никога не са го консумирали, научи Kliuki.bg. Нещо повече - не само Китаеца, но и Азис не изпитвал физическо привличане. Цялата им уж любов е била един фарс и разкриването й не дава покой на ромския певец.

Да припомним, че Азис и Китаеца участваха като новосформирано семейство във втория сезон на "ВИП Брадър". Двамата се правеха на влюбена двойка, но още тогава се появиха спекулации, че представяната от тях версия не е истинска. Целият този фалш се оказа само за реклама на Азис, но това са слуховете. Официално и двамата не са го потвърдили.

Ники Кънчев разкри тази вечер, че Китаеца е подписал декларация за своята ориентация и там пишело, че е напълно нормален мъж, харесващ жени. Той обаче го бе казал и в Къщата преди години, пояснявайки че просто се е влюбил в Азис.

В крайна сметка лъжите и на двамата може би скоро ще рухнат публично, тъй като в Къщата малцина успяват да издържат със запазени емоции и нерви. Дали Азис ще си отмъсти, ако Китаеца го разкрие пред цяла България?! Дори за певеца има слухове, че не бил напълно ориентиран към мъжете.