По всичко личи, че Азис се носи на крилете на любовта и това е видно не само от профила му в социалните мрежи. По принцип Краля на попфолка е доста потаен по отношение на сърдечните си трепети, но очевидно този път е толкоз щастлив с актуалната си изгора, че не може да се сдържи да не се похвали.

 

От известно време насам хитовият изпълнител показва без повод як мъжага в профила си в Инстаграм. Той или позира на обща снимка с него, или пък публикува клипове, в които мачото се къпе в басейн и прави лицеви опори.

Не е категорично ясно обаче дали това е новата половинка на Азис, тъй като той винаги е избягвал да влиза в конкретика, когато става дума за личния му живот.

Вероятно това е и причината, поради която не показва лицето на въпросния мъжага.

Макар да не е коментирал отношенията си конкретно с този мъж, тези дни той се похвали, че има нова любов и дори подчерта перфектната му визия покрай въпрос от почитател. Попитан „Кой е най-красивият мъж според теб?“, Азис отговори категорично и недвусмислено: „Моят!“.

 

В светските среди обаче разпознаха мачото, пъчещ мускули до певеца – оказва се, че това е известният културист Веселин Велков, който напоследък често може да бъде забелязан в обкръжението на изпълнителя на „Сен Тропе“ и „Хабиби“.

Любопитна подробност е, че мачото официално е женен и дори има дете, а съпругата му е доста ефектна мацка със силиконови подобрения и работи в свое собствено студио като фризьорка.

Не е изключено именно поради факта, че Веселин е семеен мъж, Азис да се опитва да прикрие самоличността му. Запознати обаче посочват, че Великов е просто фитнес инструктор на костинбродския славей, който напоследък се е запалил по здравословния начин на живот и няма интимни отношения с него, но пък кой знае предвид факта, че Кралят на попфолка никога не е крил сексуалната си ориентация.

 

Всъщност някои и до днес се съмняват, че Азис е хетеросексуален, а повод за подобни подозрения дава и бутафорната сватба, която навремето певецът вдигна с гаджето си Ники Китаеца, който по-късно се задоми и стана фитнес инфлуенсър и инструктор. И тогава, и след раздялата им, мълвата носеше, че помежду им няма интимна близост, а са само приятели, а публичната им връзка е била договорка с ПР цел.

 

Мистерията около любовния живот на Азис продължава, имайки предвид факта, че той самият също е баща, а и не може да се отрече, че лично я поддържа доста умело...

Източник: Уикенд