Азис втрещи всички с откровенията си

Той се появи в шоуто на Николаос Цитиридис, където трябваше да отговаря на пиперливи въпроси. Един от тях бе дали е спал с жена, за да има деца.

„Не мога да спя в едно легло с мъже, какво остава за жени“, изстреля костинбродския славей  и остави водещия с отворена уста. В клиповете той се е снимал с представители и от двата пола, но обяснението му бе, че не може да изкара цяла нощ с нито един от тях.

Така и не даде смислен отговор дали си е лягал с жена, за да има деца. Кралят на попфолка има пораснала дъщеря Рая от приятелката си Галя, но остане мистерия дали има и второ дете-син. Певецът даде уклончив отговор на този въпрос, който вълнува феновете му от доста време. Но в процеса на разговора се изпусна, като изрече събирателното „моите деца“. После побърза да замаже казаното, като заяви, че в дома си той говори с децата си за всички теми от живота. Между тях нямало забранени теми, като това бил начина му да подготви децата си за бъдещето.

В шоуто поп фолк звездата се появи за ръка с колегата си Антонио. Но остана във въздуха мистерията дали двамата са гаджета или само много добри приятели. Истината е, че те не спират да се щракат заедно и провокативно по мрежата, както и да се появяват на различни светски събития.