Азис и Тони Стораро успяха да заровят томахавките, загърбвайки окончателно враждата, заради която не си говореха в продължение на цели 3 години. Към днешна дата двамата отново се обичат и го обявиха публично, така че вече не подозират, че краят на тихата им война е рекламен ход.

 

Припомняме, че точно такива съмнения се появиха, след като стана ясно, че Азис ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро. Преди това двамата не поддържаха контакт доста време, макар в началото на професионалния им път да бяха изключително близки. Те дори имат няколко дуета заедно, но в един момент славата ги раздели.

 

Помежду им не е имало конфликт, но двамата се отчуждили. През 2017 г. като израз на разрушената им дружба Азис не уважи поканата на Тони за сватбата на Фики.

Така и не става ясен начинът, по който отказал Краля на попфолка, но така или иначе Стораро старши бил много обиден. Тогава Стораро заяви, че 20-годишно приятелство не може да бъде захвърлено по този начин и пожела на Азис да е жив и здрав и да не забравя старите си приятели. Накрая си пожела един ден с колегата му отново да се срещнат и да си споделят някои неща.

 

Очевидно желанието му се е сбъднало, защото Азис не само ще пее на юбилейния концерт на Тони Стораро, а и направи дует с големия му син – песента „Цвето“, представена тези дни.

Това не е първият път, в който Азис и Фики се събират за дует – през 2015 г. изпяха заедно парчето „Блокиран“, а след това се изявиха в трио с Мария – „Мръсни думи говори“.

Източник: Уикенд